Vast in een negatieve denkspiraal?

Wytze van der Land helpt ondernemers aan vitamine P. Een extra dosis positiviteit. Leer negatieve gedachtes te herkennen en te blokkeren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc posuere mattis velit ut iaculis. Mauris eget justo nisi.

Jouw ADH Vitamine P

Seminars & Lezingen

Leer negatieve gedachtes te herkennen en te blokkeren, zodat het je niet langer belemmert.

Workshops

In kleine groepen werken we met elkaar om de negatieve aspecten van ons bestaan en van onze baan niet langer onbeperkt de ruimte te geven.

Vitamine P Club

Als lid van de Vitamine P Club ontvang je iedere week nuttige ideeën en tips over het belang van voldoende Vitamine P in je leven en handelen.

Seminars & Lezingen

Wytze organiseert seminars voor mensen die last hebben van negatieve impulsen en een pessimistische kijk op zaken hebben. Hoe maak je van ogenschijnlijk onoverkomelijke problemen hanteerbare uitdagingen? Leer negatieve gedachtes te herkennen en te blokkeren, zodat het je niet langer belemmert.

Workshops

In kleine groepen van maximaal 16 personen werken we met elkaar om de negatieve aspecten van ons bestaan en van onze baan niet langer onbeperkt de ruimte te geven. Haal meer plezier uit de dingen die je tot nu toe hebt gedaan door een positieve draai aan je denkproces te geven.

De Vitamine P Club

Als lid van de Vitamine P Club ontvang je iedere week nuttige ideeën en tips over het belang van voldoende Vitamine P in je leven en handelen. Neem deel aan ontbijtsessies en volg Vitamine P Cirkels in je directe omgeving. Daarnaast ontvang je korting op seminars, workshops en trainingen.

Wytze van der Land

Wytze van der Land heeft 70 jaar levenservaring opgedaan als mens en als manager en directeur in diverse industriële bedrijven in binnen- en buitenland. Ook heeft hij, zowel zakelijk als privé, in een korte tijd heftige klappen gehad. Hij verloor in 1,5 jaar tijd een mooi bedrijf door corruptie, zijn moeder aan acute dementie, zijn vrouw aan eierstokkanker en kreeg zelf de diagnose dat hij alvleesklier- en leverkanker had. Inmiddels zijn we 12 jaar verder. Wat houdt hem overeind en hoe blijft hij zo’n bijzonder energiek en positief persoon. Hij is een absolute “homo positivicus” geworden.

Vitamine P Club

Als lid van de Vitamine P Club ontvang je iedere week nuttige ideeën en tips over het belang van voldoende Vitamine P in je handelen.

Contact opnemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc posuere mattis velit ut iaculis. Mauris eget justo nisi.

© 2023 All Rights Reserved.